• Alle vrije ligplaatsen direct inzichtelijk

Home | JACHTHAVEN en WINTERSTALLING

JACHTHAVEN en WINTERSTALLING

Wij hebben in samenwerking met onze klanten een systeem voor Jachthavens en Winterstalling ontwikkeld. Het verzenden van contracten en facturen aan nieuwe en bestaande liggers gebeurt grotendeels automatisch. De communicatie met de klanten wordt ondersteund met heldere berichten. Het in- en uitkranen voor de winterstalling wordt uiteraard ondersteund; werkzaamheden kunnen eveneens worden gefactureerd.

Het systeem is niet gebonden aan het fysieke kantoor, u kunt het ook via mobiele apparaten met u meedragen. U kunt ook, van belang als u personeel in de haven hebt, een deel van de processen in de haven zelf laten afhandelen. Bijvoorbeeld het opnemen van de meterstanden (via de mobiele applicatie), of wellicht het inchecken van passanten. Personeelsleden hebben dan toegang tot een deel van het systeem, maar niet tot bijvoorbeeld de financiële afhandeling.

In het systeem kan de AutoBoekhouder alle financiële mutaties per gewenste boekingsperiode bijgehouden – u hoeft dat zelf niet meer te doen. Het resultaat kan via Excel zo geheel correct naar uw boekhoudpakket worden overgebracht. De BTW wordt precies berekend en ook het jaarresultaat geeft u geen kopzorgen meer. U hebt meer inzicht en bent veel minder afhankelijk van uw boekhouder/accountant – dat bent u nu zelf grotendeels. Er is geen directe koppeling met het boekhoudpakket nodig!

Bedrijven die ons systeem gebruiken: Jachthaven Waterland in Monnickendam, Marina Jirnsum, Ottenhome Heeg, Watersport Twee Provinciën in Leeuwarden. Ook de bungalowparken De Wite Burch in Bakhuizen en Duinhorst gebruiken het, voor het beheer van hun jaarplaatsen en meterstanden.

KENMERKEN

  Web-based, snel en stabiel

  Intelligente workflows en functies

  Geen cursussen of handleidingen nodig

  U kunt overal ter wereld werken

RESULTATEN

  Meer inzicht in processen en prestaties

  Meer vrijheid in uw werk

  Minder kantooruren

  Geen ergernis achter de computer